Recensies

4,8
Rated 4.8 out of 5
Yorum adedi 355, ortalama 4.8 / 5
5 yıldız87%
4 yıldız10%
3 yıldız3%
2 yıldız0%
1 yıldız0%

 

 

Rated 5 out of 5

Helaas was bij het door de brievenbus doen van het pakket 1 van de flesjes hard op de dop terecht gekomen. Daardoor was de helf er uit gelopen.

De olie is van goede kwaliteit vandaar ook 5sterren.

Het verpakken moet wel veel beter. Als je tegels op de vloer hebt liggen en zo’n pakketje met glazen flesjes komt door de brievenbus dan help die bubbeltjesplastic niet echt

Youssef

Antwoord van ZWARTZAAD.EU

Beste Youssef. Bedankt voor uw recensie. Als een product niet (goed) aankomt, dan verzenden wij dit gratis opnieuw. Onze excuses voor het ongemak. Wij zullen uw flesje opnieuw verzenden. Mvg.

Rated 5 out of 5

Het heeft geholpen tegen mijn bronchitis. Als ik het af en toe innam werkte het ook wel, maar toen ik het echt elke dag innam werkte het heel goed. Eerste week nam ik 3 keer per dag bijna vol tot halfvol (grote) theelepel, daarna toen ik me wat beter voelde 2 keer per dag een theelepel.

Halil
Rated 5 out of 5

Pluspunt: flesje past door brievenbus. Je hoeft niet thuis te blijven. Makkelijk als je werkt.

Mert
Rated 5 out of 5

Sinds ik de zwarte komijn olie gebruik voel ik me veel beter. Ongeveer 10 dagen terug had ik last van hooikoorts. Nadat ik de zwarte komijn olie ging gebruiken had ik veel minder last.

Nihal
Rated 3 out of 5

Olie is zeer zwart.; tot nu toe was de olie geel en of goudgeel .

Waarom is deze olie zo donker ?

Een theelepeltje vullen is door de wijde opening van het flesje moeilijk .

Dit zijn mijn opmerkingen ; en ze zijn niet negatief bedoeld .

Macsen138@gmail.com
Rated 5 out of 5

Ik smeer de zwartzaadolie elke dag voor het slapen gaan op mijn hand. Dankzij de bio olie is mijn eczeem verminderd. Prachtig.

Zehra
Rated 5 out of 5

Ik had gehoord dat zwartzaadolie goed is voor je hoestbui, als je het onder je voeten insmeerd. Ik heb het geprobeerd, het werkte echt. Wondermiddel!

Perihan