Recensies

4,8
Rated 4.8 out of 5
Yorum adedi 340, ortalama 4.8 / 5
5 yıldız87%
4 yıldız11%
3 yıldız2%
2 yıldız0%
1 yıldız0%

 

 

Rated 5 out of 5

Ik had de olie voor mijn moeder besteld. Ze heeft een bepaalde soort van kanker. Hierdoor had ik een aantal vragen. Ik heb de mensen via de telefoon gesproken. Ze hebben vriendelijk geholpen.

Anoniem
Rated 4 out of 5

Mijn bestelling was niet aangekomen. Postnl gaf wel aan dat het onderweg was. Ik heb met met de eigenaar contact opgenomen en werd direct geholpen. Mijn bestelling werd opnieuw gestuurd op kosten van hen. Dit, terwijl het niet de schuld van hen, maar van Postnl was. Prima service.

Sara
Rated 5 out of 5

Gebuik de olie voor mijn handen. Mijn handen zijn zachter geworden.

Selin
Rated 5 out of 5

Ik gebruikte eerder zwarte komijn olie uit Turkije. Ik liet het zelf daar persen in kleine flesjes. Nadat deze op was heb ik de bio zwarte komijn olie geprobeerd. Ik moet zeggen: De kwaliteit vind ik beter dan die van Turkije. Ik hoef uit Turkije niet mee te nemen. Betere kwaliteit en makkelijker.

Cafer
Rated 5 out of 5

Ik had twee jaar terug kanker. Dit was weggehaald en ik moest een behandeling ondergaan. Ik had naast de behandeling van de arts op advies van een familielid zwartzaadolie gebruikt. Twee maanden terug waren de resultaten gelukkig goed. Ik ben er van af geraakt. Ik gebruik nu de zwartzaadolie van https://www.zwartzaad.eu. Ik heb het ook geadviseerd aan mijn vriendinnen.

Anoniem
Rated 5 out of 5

Ik had 6 stuks besteld. Ik heb ze goed ontvangen. Perfect!

Anoniem
Rated 5 out of 5

Ik wist niet dat er zo’n verschil was tussen biologisch en niet biologisch zwarte komijn olie.

Elke van Brussel